Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 18 августа 2023, вопрос №90301

Чи має право представник ТЦК вручити повістку

Доброго дня. Чи має право представник ТЦК вручити людині повістку якщо не має службового посвідчення?

Ответы юристов (3)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Тоді як зрозуміти, що він є працівником ТЦК? Нехай доводить свою приналежність до даної структури, інакше його можна рахувати просто за звичайного військовослужбовця, який не має права на вручення повісток.

    Всього доброго! Сподіваюсь, що консультація була корисною. Успіхів!

    • Олег Клиент 9 месяцев назад

      Дякую, а яким способом окрім службового посвідчення можна довести свою приналежність до даної структури?

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        Олеже!

        Службове посвідчення однозначно має бути. Якщо його немає, це може бути витяг із наказу про призначення особи на конкретну посаду та документи, що посвідчують особу (паспорт).

        Всього доброго. Успіхів!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України