Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 24 квітня 2024, питання №106623

Зняття з військового обліку

Після висновку ВЛК отримав непридатність з зняттям з обліку. Стяття 2а. У ТЦК забрали висновок ВЛК і сказали, що потрібен час для розгляду 2-4 місяці. ( Не писав жодних заяв для отримання військового квитка.) Також сказали що після розгляду мені прийде смс і я маю з'явитися щоб отримати військовий квиток. Пройшло 7 місяців ніяких повідомлень немає. Що потрібно робити?

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Владе!

    Потрібно звертатись до ТЦК із заявою про видачу військово-облікового документу. Оскільки стаття 2 "а" передбачає непридатність з виключенням з обліку, то дана постанова ВЛК була направлена на затвердження штатною ВЛК. Проте, 7 місяців це дуже великий строк, можливо про Вас взагалі забули.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України