Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Адміністративне право, 03 травня 2024, питання №107518

Самопредставництво юридичної особи

Як в шапці процесуального документу зазначати самопродестваництво юридичної особи?
Позивач: ТОВ""
в особі керівника ...
чи Позивач ТОВ""
шляхом самопредставництва в особі керівника

Відповіді юристів (6)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Позивач: ТОВ в особі...

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 15 днів тому

    Юрист, м. Суми, 30 років досвіду

    Позивачем є юридична особа, представником фізична. Звідки взялося питання ? Само чи не само - це пісня з другого концерту, подавайте позов.

    • Олександр Клієнт 14 днів тому

      Тобто можна просто зазначити юридичну особу і не писати в шапці в порядку самопредставництва чи в особі ?

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 12 днів тому

    Юрист, м. Суми, 30 років досвіду

    В процесуальних кодексах вичерпним переліком зазначено дані, які потрібно зазначати у заявах до суду. Звичайно що зазначається повна назва і код юридичної особи, але вона сама позов не підпише. Звичайно зазначається повноважний представник цієї юридичної особи його реквізити повноваження. Шапка позову це ніщо, якщо виникають питання на такому рівні, як буде написано сам позов ??? Зверніться до спеціаліста і не придумуйте велосипед.

    • Олександр Клієнт 11 днів тому

      Представника зазначати зрозуміло як в шапці. А от в порядку самопредставництва не зрозуміло. Чи достатньо просто зазначити юридичну особу в шапці і в кінці уже підписати керівником і додати документи, які підтверджують його повноваження? Чи потрібно в шапці після юридичної особи зазначити в особі керівника... чи що діє в порядку самопредставництва. Ось це ніде не написано. Бо представником може бути лише адвокат і тому невірно писати директора як представника.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 10 днів тому

    Юрист, м. Суми, 30 років досвіду

    В шапці думаю директора або про самопредставництво не треба писати. Підписав позов директор чи уповноважена особа - приклали повноваження таких осіб (усі, які банк бере), з документів випливає самопредставництво.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України