Адвокат по кредитам. Як списати борги через суд

Ця стаття не є рекламою надання позик. Отриману позику треба повернути це аксіома. Але є несправедливим, коли надано 3000 гривень, а повертати вимагають 30000 грн.

Ідея мікрозаймів досить не погана. Чому цим не скористатись коли раптово треба гроші? Але на нашому кредитному ринку, все не так просто.

Багато українців зрозуміли, якщо боржник допустив прострочку по онлайн кредиту на кілька днів - мікрозайм збільшується у двічі або втричі. Відразу нараховуються величезні відсотки, починають звонити колектори, звінки до знайомих та родичів. Так триває буде тривати поки не погодитесь виплачувати. Але тільки затримались із черговим платежем, все починається знову. Так буде без кінця.

  • “Чи можна повністю списати кредит?”

Списати повністю кредит неможливо. Але є вихід. Можна досягти того, щоб сума виплати буде значно меншою, або навіть дорівнювати сумі займу.

Одразу, хочу застережити, що без порад адвоката або досвідченого юриста в цій ситуації не обійтись. Треба визначитись з яким юристом ви будете працювати.

Треба очікувати на те, що уклавши угоду з адвокатом, до вас не перестануть телефонувати колектори. Треба усвідомити реалії, що адвокат фізично не може заборонити кожному абоненту телефонувати вам, тим більш, що двізнки ідуть не як офіційні, а зачасту від анонімних абонентів або ботів.

“Мені нічого не буде. В мене не має що брати.”

Це не так. На сьогодні побудована колекторська служба таким чином, що через дзвінки та погрози рідним та близьким, вас всеоднак змусять сплатити борг. Якщо зараз у вас не має офіційних доходів, то через рік-два вони у вас з'являться. Вам потрібно буде зняти арешт та закрити виконавчі провадження. Але на той час ці суми виростуть в десятки разів.

Батьки, проведіть з цього приводу бесіду з дітьми.

Звертаюсь до батьків. Якщо ваші діти досягли повноліття — це чудово. Тепер вони самі можуть отримувати онлайн позики, про які ви навіть не здогадуєтесь. Достатнім надати копію свого паспорта та ідентифікаційного коду.

Нажаль, більшістю клієнтів мікрозаймів є діти, яким виповнилось 18 років. Спілкуючись з такими клієнтами, розумієш наскільки вони помиляються і не розуміють, що отримавши 2-3 тисячі гривен - цим поставили себе у фінансову залежність перед кредитороами.

ВАЖЛИВО. Якщо ви прийняли рішення виплачувати кредит і не оскаржувати його розмір. Головне в цьому випадку, після виплати не забути отримати довідку, що ваш кредит закритий і заборгованість відсутня. Оскільки через де-який час з'явиться нове виконавче провадження, тільки вже на іншу суму і так без кінця.

Якщо Вам складно прийняти рішення, скористайтесь он-лайн допомогою адвоката.

61a6163730171.jpg


Рейтинг: 2.8 - 4 голосов

Автор статьи


Неверчак Євген Борисович

Адвокат, г. Полтава

Возраст: 47 лет 24 года опыта На проекте 3 года
Всего консультаций: 15 Платных консультаций: 1

Гражданское право, Трудовое право, Семейное право, Недвижимо...

нет отзывов

Комментарии