Оскарження штрафу за не поновлення даних

Вас вітає Правозахисник Корнійчук Євген, хочу подякувати вам, якщо ви переглядаєте мій блог, ставите зірочки, коментуєте. У такому разі мій труд не марний.

Сьогодні хочу мій пост про наступне.

На мою думку всі штрафи за не поновлення даних можно буде з легкістю скасувати у судовому порядку.

З таких підстав:

  1. Нормою прийнятого закону зазначається , що всі військово'язані повинні оновити свої дані протягом 60 днів з моменту отримання мобілізації. Указом президента оголошення мобілізації було у 2022 році, всі інші укази мають іншу назву а саме "продовження мобілізації" тому це вже різні речі і тут вступаю в силу норма ст. 58 Конституції України. Стаття 58.Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи. Ніхто не може відповідати за діяння, які на час їх вчинення не визнавалися законом як правопорушення.
  2. Особа не може бути притягнена до відповідальності, тому що термін 60 днів для оновлення даних вже давно сплив. Штрафи,додаток Резерв, це є пряма маніпуляція свідомістю людини примушення до цивільних відносин, які можно охарактеризувати як шахрайство зі сторони держави.
Штрафи досить великі, тому у будь якому випадку треба їх оскаржувати.

З повагою, ваш Правозахисник Корнійчук Євген.


Рейтинг: 4.5 - 76 голосов

Автор статьи


Корнійчук Євген Іванович

Юрист, г. Киев

Возраст: 31 год 8 лет опыта На проекте 4 года
Всего консультаций: 8326 Платных консультаций: 1884

Гражданское право, Трудовое право, Семейное право, Недвижимо...

534 отзывов

Комментарии