Лихвар Галина Андріївна

Адвокат Котельва

данный юрист не зарегистрирован на портале, мы подберем вам другого

Рада адвокатів Полтавської області
2232
03.07.2018
Рада адвокатів Полтавської області
12
03.07.2018

38600, Полтавська обл., Котельва, вул. Пушкіна, буд. 39

Індивідуальна адвокатська діяльність

38600, Полтавська обл., Котельва, вул. Пушкіна, буд. 39



данный юрист не зарегистрирован на портале, мы подберем вам другого

Витяги сформовані відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» від 05.07.2012 № 5076-VI http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/5076-17. Джерело інформації: "ЄДИНИЙ РЕЄСТР АДВОКАТІВ УКРАЇНИ" erau.unba.org.ua.

Єдиний реєстр адвокатів України був створений та почав функціонувати з 16 січня 2013 року на підставі Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" та Порядку ведення Єдиного реєстру адвокатів України, затвердженого рішенням Ради адвокатів України від 17 грудня 2012 року № 26 (із змінами та доповненнями).

Відповідно до ч. 2 ст. 10-1 Закону України "Про доступ до публічної інформації" http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2939-17. Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, у тому числі в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту, публічну інформацію у формі відкритих даних з обов'язковим посиланням на джерело отримання такої інформації. Актуалізація інформації проводиться систематично - 1 раз у квартал.

Передрук та інше використання матеріалів, що розміщені на даному веб-сайті, дозволяється за умови посилання на Джерело. Інтернет-видання та засоби масової інформації можуть використовувати матеріали сайту за умови гіперпосилання на офіційний веб-сайт Національної Асоціації Адвокатів України erau.unba.org.ua. Заборонено передрук та використання матеріалів, у яких міститься посилання на інші інтернет-видання та засоби масової інформації.


Другие адвокаты и юристы из города Котельва

Шевченко Роман Володимирович

Адвокат, г. Котельва

Возраст: 46 лет 5 лет опыта На проекте 3 года
Всего консультаций: 0 Платных консультаций: 0

нет отзывов

Юристы и адвокаты в других городах Україна