Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 04 марта 2024, вопрос №103140

Які документи достатньо надати до заяви для ТЦК та СП для отримання відстрочки ???

В мене батько інвалід 2-гої групи інвалідності. В мене є акт про здійснення постійного догляду за інвалідом, акт виданий на підставі для виїзду за кордон. МСЕК та ЛКК в батька є наявний.

Ответы юристов (5)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Документи щодо інвалідності, акт постійного догляду, документи щодо родинних зв'язків.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Володимире!

    Якщо Ви оформлюєте відстрочку за абзацем 10 - постійний догляд за батьком, то тоді до ТЦК Вам необхідно подати наступні документи: Ваш паспорт та РНОКПП, паспорт та РНОКПП батька, свідоцтво про народження, довідку ЛКК про потребу у постійному догляді, акт встановлення факту здійснення догляду.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Володимир Клиент месяц назад

      Ні, за абзацем 11 іде оформлення відстрочки !

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Про це треба інформувати одразцу в питанні.

        Тоді Вам треба подати до ТЦК свідоцтво про народження та посвідчення про інвалідність. Прийдеться також доводити, що немає інших осіб, які можуть батька утримувати.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Готовий Вам надати повний перелік документів та заяву про оформлення відстрочки. Сказати без вивчення Вашої ситуації точний пакет документів неможливо.

    З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України