Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 05 марта 2024, вопрос №103193

Яким чином можна скористатись послугами юриста при розгляді справи інспектором про адміністративне правопорушення?

Добрий день, яким чином можна скористатись конституційним правом на отримання допомоги юриста? Хто це право має реалізувати? Чи має людина право на безоплатну юридичну допомогу? Якщо я про це заявлю інспектору як він має діяти? Чи потрібно письмово це фіксувати?
Це я маю шукати собі юриста і чекати поки він приїде на місце та маю просити про відкладення розгляду справи? Чи має інспектор забезпечити мені безоплатну юридичну допомогу?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олексію!

    Питання щодо отримання безоплатної правової допомоги треба вирішувати персонально в територіальному органі БПД.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Олексій Клиент месяц назад

      Дякую, тобто просити на місці, щоб відклали справу у зв’язку з цим

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Краще поспішити вирішити питання з БПД.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України