Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 22 марта 2024, вопрос №104108

Чи беруть на службу при осколкових переломах лопатки і ключиці з подальшою фіксацією їх

Доброго дня
В 2019 після дтп маю проблеми із здоров'ям а саме перелом ключиці крила ключиці із подальшою фіксацією також осколкові переломи лопатки також із подальшою фіксацією все тримає 5 пластин рух руки на 50% так супроводжується сильним болем при операції лікар сказав що за 40 років праці він таких травм навіть не бачив хоч лікування проходив в інституті травматології і ортопедії в м.Київ підскажете будь ласка чи при такій травмі можна списатися з обліку?
Дякую за увагу

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    Треба пройти обстеження станом на зараз і бачити медічні документи. Дати відповідть про Вашу придатність до служби на підставі старих медичних даних позбавлено сенсу.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас!

    Потрібно аналізувати Ваші медичні документи, без них складно буде щось сказати на предмет придатності до військової служби.

    З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України