Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 26 марта 2024, вопрос №104403

Можно-ли привлечь человека за эти комментарии в Украине?

Здравствуйте, интересует вопрос: можно ли привлечь человека к ответственности за эти комментарии?

Якось мені вчитель сказав що Бог карає поганих людей, не одразу, але карає.
Так от він був правий, тепер сидіть по підвалам як криси, подобається вам? Помирайте під завалами і на фронті.
І ідіть і пизду всі зі своїми погрозами, ви заслужили на цю війну, уроди.

Знайдете - заставите, і посадите, а поки - так вам і треба, скоти, ховайтеся по підвалам так як я в шкільному туалеті від своїх однокласників, сидіть в ізоляції бо вас не випускають за кордон так як мені не дозволяли не ходити туди де мене ображали. Так вам і треба.
Помирайте як мої нервові клітини - назавжди.

Хтось мені напише щось типу: я пережив війну і полон.
Іди нахуй зі своїм полоном, я повернувся з пекла і вже мав померти через таких як ви але вижив. Все що ви мені можете зробити це знайти і побити, погрожувати моїй сім'ї, але ви лиш докажете що ви низькі люди, я вас не боюсь і вашого СБУ теж. Заставлять вибачитись на камеру - вибачусь, тільки от знайте: ви заслужили на цю війну, на ці всі смерті і на вашу нікчемність коли вам США перекрили поставки зброї і ви вже здаєте Авдіївку і росіяни просуваються на фронті. Вам уже й по нафтопереробним заводам заборонили бити, ви як собаки яким дозволяють робити ті інші речі за винагороди, самі ви не здатні навіть побороти корупцію і створити власну зброю, тільки стрибати на таких як я.
Лайно ви, плюнув-би вам в лице, всім. Нахуй ідіть.
Чому я такий категоричний? Я вже заходив у ваш чат і вас побачив: ви копія росіян що кидалися на мене коли я заходив в їх чат з проукраїнською позицією.
Один в один. Не говоріть що ви не такі як вони.

Ответы юристов (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Теоретично це можливо. Але на практиці може бути складно...

    • Саша Клиент месяц назад

      А якщо є ім'я і адреса даного персонажа? Можна його притягнути до відповідальності за статею що стосується виправдання агресії російської федерації або образа військовослужбовців?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України