Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 31 марта 2024, вопрос №104667 240₴

Юрист, адвокат в Запорожье

Уважаемые господа юристы₽
Подскажите, в Запорожье, юрист знакомый с военным правом.
Проблем пока нет. Но могут возникнуть. Хочется быль готовым ко всяким неприятностям.. от нашего государства )
Пока пытаюсь получить справку 080- 4
Все это растягивается на неопоеделённый срок.
Хочется , быль готовым, если начнутся проблемы

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    100%

    Доброго дня, Наталія!

    Тридцять років працюю адвокатом, маю багато друзів і знайомих колег по всій Україні. Можу предметно допомогти у вирішенні Вашої проблеми.

    Хотілось би знати більш предметно Вашу ситуацію, аби допомога була ефективною.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    На цьому сайті представлені також юристи з м. Запоріжжя.

    Ознайомтесь із їх переліком.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Наталія!

    Вам потрібен не будь який юрист с Запоріжжя, а той який має практичний досвід роботи адвокатом не менш як 8-10 років, в тому числі, у военному праві 2 роки.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас!

    Готовий проконсультувати Вас онлайн та надати предметний супровід у справі. Дійсно, краще бути озброєним розумом, ніж наробити певні дурниці. Сотні осіб, які мали право на відстрочку, через певні обставини були мобілізовані, на жаль.

    Звертайтеся!

    З повагою!

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, у разі отримання повістки під особистий підпис, ви повинні з'явитися до ТЦК та подати заяву на ім'я комісара тцк про надання вам відстрочки від мобілізації, додавши до неї нотаріально завірені копії документів які підтверджують підстави для відстрочки.

    Заяву пишіть у двох екземплярах, щоб на одному поставили відмітку про її прийняття і вона залишилась у вас. Після проходження ВЛК вам нададуть відстрочку.

    Підстави для відстрочки передбачено ст 23 ЗУ про мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

    Я, правозахисник Корнійчук Євген, маю всі необхідні знання та навички для вирішення питань будь якої складності. Маю колег з м. Запоріжжя.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України