Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 08 февраля 2020, вопрос №10474

Правомірність винесення штрафу ПДР

Я рухався в лівій смузі проїжджої частини дороги при наявності двох смуг, перед моїм автомобілем їхало ще 5 машин також в лівій смузі, так як дорожнє покриття на правій смузі було в поганому стані, все перерите і місцями навіть з відкритими люками. Патрульні поліції зупинили саме мій автомобіль і винесли протокол про порушення статті 10.4 ПДР, хоча інших 5 водіїв які їхали переді мною також рухаючись лівою смугою поліцейські не зупинили. Чи правомірно мене оштрафували.

Ответы юристов (1)

    Жупинский Николай Андреевич

    Якщо права смуга в місці Вашої зупинки поліцією дійсно непридатна для руху транспорта, оскаржіть постанову до суду, зазначте, що по другій смузі обїжджали ями, що були на першій смузі. Можна зробити фото цієї дороги яу доказ.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України