Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 03 апреля 2024, вопрос №104814

Зняття коштів з карти за рішенням вокон. служби

Вітаю
З карти Приват списано суму 5790 грн, як вказано в коментаріях - за рішенням ТЦК і за подачею виконавчого органу
При цьому я ні повістки не отримував, ну в суд не викликали

Ответы юристов (5)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас.

    Треба звертатися до виконавчої служби та з'ясовувати про виконавчий документ. Далі - оскаржувати виконавчий документ і повертати кошти. Справа доволі не проста.

    З повагою!

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Більш всього це адміністративний штраф.

    Звертайтесь до виконавчої служби.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Вам потрібно звернутись до виконавця, скорше за все на Вас було накладено адмінистративний штраф. Після з'ясування всіх обставин можна спробувати оскаржити відповідні дії.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Прокопець Олександр Васильович

    Однозначно, Ваша справа перебуває у виконавчій службі і, якщо Ви нічого не отримували, дізнатись про виконавче провадження можете, зайшовши в ДІЮ і у відповідний розділ "Виконавчі провадження", а також отримавши від Приватбанку інформацію хоча б про номер виконавчого провадження, але ще необхідно прізвище виконавця.

    Собяніна Олена Вадимівна

    Доброго дня. У разі якщо кошти списано органами виконавчої служби, це преш за все ви можете зясувати через застосунок Дія, у разі наявності даного застосунку. Також інформацію та який орган ДВС стягує кошти ви можете зясувати через реєстр боржників, та відповідно звернутись то вказаного відділу, що зясувати підстави списання з Вас коштів. Можу надати допомогти вам у вирішенні вашого питання, оскільки маю великий досвід роботи в органах ДВС. тел. 050-746-99-50


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України