Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 12 апреля 2024, вопрос №105392

Розʼяснення щодо родів військ (згідно наказу 402)

У додатку 3 є таблиця «Б» з переліком родів військ і вимогами для проходження служби в них

Чи входять бойові частини/підрозділи, що ведуть свою діяльність на лінії фронту, в пункт #7 – «Інші військові частини Збройних Сил України, (усі частини)»

Перепрошую, що майже дублюю питання, але не знайшов для себе остаточної відповіді. Дякую!

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Іване!

    Як я Вам і відповідав учора - це всі частини, що не входять до переліку пунктів 1-10. У зазначеному переліку вказано далеко не вичерпний список видів та родів військ.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Ivan Клиент 17 дней назад

      Добрий день! Так, дуже дякую вам

      Просто не дуже вкладається в голові як до Державної спеціальної служби транспорту можуть бути більш жорсткі вимог, ніж до механізованих військ (які, як я розумію входять в цей 7 пункт)

      Тому і виникло бажання ще раз уточнити

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        На жаль, не надам Вам конкретної відповіді. Єдине, що можу запропонувати - звернутись із запитом до Міноборони щодо роз'яснень з цього приводу.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України