Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 14 апреля 2024, вопрос №105597

Грошове забезпечення під час СЗЧ

Доброго дня! У мене таке питання, якщо я в СЗЧ пішов у березні місяці , а весь лютий місяць був на фронті, але мені не нарахували грошове забезпечення за лютий місяць у березні. Як я розумію, то за весь березень в якому скоєнно злочин дезертирства має закриватись як СЗЧ і на далі я не повинен отримувати кошти від держави, але ж за лютий повинні були прийти. То чому не нараховано й досі? Таке питання. І чи можливі затримки по цьому питанню?

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Дивний підхід. Ви забуваєте, що вчинили злочин. Розберіться спочатку з цим, а потім питайте про грошове забезпечення.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • kostiukserhii.ks92.mkgold Клиент 17 дней назад

      Мені просто цікаво чи законно це не виплачувати заробітну плату за лютий місяць якщо цей самий злочин був скоєний у березні, якщо під час розслідування призупинили гз , то взагалі я маю право отримати ці виплати за відпрацьований мною у лютому на фронті під Авдіївкой?

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    ЗУПИНИТИ ВИПЛАТУ У ЗВ’ЯЗКУ З “СЧЗ” МОЖЛИВО ЛИШЕ ПІСЛЯ ВНЕСЕННЯ ВІДОМОСТЕЙ ДО ЄРДР ОРГАНАМИ ДОСУДОВОГО РОЗСЛІДУВАННЯ (ДБР), ТА ВИДАЧІ НАКАЗІВ ПО ЧАСТИНІ НА ПІДСТАВІ ВИТЯГУ З ЄРДР.

    • kostiukserhii.ks92.mkgold Клиент 17 дней назад

      А відновити можливо ?

      • Богун Сергій Павлович

        Складно відповісти.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України