Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 15 апреля 2024, вопрос №105638

Як підтвердити той факт, що це особистий підпис громадянина, яким він розписується ???

Мені, 32 роки я змінив свій підпис на новий, оскільки мій підпис підробили , але новий підпис у паспорті незазначений. А у посадової особи виникає питання, щодо підпису особи.

Ответы юристов (2)

    Прокопець Олександр Васильович

    Добрий день! Спробуйте звернутись до нотаріуса, можливо він зможе засвідчити справжність Вашого підпису якимось документом, який Ви потім зможете використовувати.

    Давидко Ігор Анатолійович

    Фундаментальним правом людини є право бути невинуватим за умовчанням - презумпція невинуватості особи, відповідно до якої особа яка вчинила підпис і посилається на нього в документах вважається невинуватою ні в чому, поки інше не доведе суд обвинувачувальним вироком, який набрав законної сили.

    Запропонуйте "посадовій особі" надати запитання у письмовій формі. Краще звертайтеся до спеціалістів юристів. Повірте - знахарів і лікарів багато, але юристом може бути тільки юрист і його роботу Ви не зробите.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України