Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 16 апреля 2024, вопрос №105789

Яким чином довести утримання дітей

У чоловіка від першого шлюбу є троє дітей, двоє з яких всиновлені. При розлученні були усні домовленості про щомісячні виплати які регулярно виконувалися, до суду на аліменти не подавали. Також з чоловіком постійно живе один з цих дітей. Підкажіть будь ласка яким чином можливо доказати ТЦК утримання дітей від першого шлюбу?

Ответы юристов (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас!

    Має бути довідка з виконавчої служби про відсутність заборгованості з аліментів або розписка від матері, що не має жодних претензій до чоловіка по утриманню дітей. Можливо також укласти нотаріальний договір. Загалом треба аналізувати ситуацію.

    З повагою!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ірина!

    Довідкою від виконавчої служби про відсутність заборгованності по аліментах, договіром про сплату коштів на утримання дітей, рішенням суду про утримання трьох дітей.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України