Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 16 апреля 2024, вопрос №105797

Рішення влк непридатний з зняттям з обліку

Доброго дня. Я інвалід з дитинства, а саме цукровий діабет з 5 років 1 тип важка форма. В грудні 2023 закінчувався термін довідки мсек, з мсеку Міста Хмельницький сказали щоб принести їм свій військовий документ або довідку військкомату. Пішов до них оказалося того що я колись в років 15 чи 16 проходив комісію що я не придатний за станом здоров'я через хворобу у них нічого немає. Дали мені проходити влк, пройшов де лікарі признали непридатним з виключенням військового обліку. Все відніс вчасно в військкомат і сказали чекайте вам зателефонують. Пройшло майже 3 місяці а від них тишина, заходив взнати по своїх документах сказали що рішення і відповіді ще немає. Чекайте дала, на сьогодні вже 4 місяці і позвонили сказали що мої бумаги повернули назад через те що було вказано 1 стаття основна 13а і шо ще дві інших з підпунктами б. І що так оформлення не вірне. А ще що влк не свіжою датою а ще грудень 2023. Але я все їм здав вчасно. Зайшов до них а вони мені дали щоб заново проходити влк. Як діяти мені в такій ситуації? Дякую хто відгукнеться)

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    Послухайте, скажіть їм, щоб не морочили Вам голову. Ви інвалід і мобілізації не підлягаєте. Цим все сказано.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Сергій Клиент 13 дней назад

      А їм бачу байдуже інвалід я чи ні, і тим більше що я колю на добу 4 рази інсулін і стажу діабету вже буде 30 років. Та і здоров'я за ці роки вже не то. Я просто не розумію що хочуть ще від мене що все це розтягують. Ні терпіння ні сил немає доказувати їм. А вам велике Дякую що відгукнулися. А вам побажаю успіхів в вашій роботі !

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Не ходіть взагалі туди, бо це виглядає абсурдом і знущанням над людиною!.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України