Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 23 апреля 2024, вопрос №106469

Вступ в школу, яка закріплена за територією обслуговування

Доброго дня, шановні юристи!
Така ситуація - 6ти річна дитина перебуває зі мною за кордоном и поки ми не плануємо повертатится в Україну, хоча в цьому році дитині потрібно в перший клас. Тому планую, що дитина буде займатись в приватній школі онлайн один рік.

Тож таке питання - якщо дитина зараз буде навчатись в онлайн школі, і закінчить там один клас чи буде вона право після повернення в Україну на вступ у другий клас в державну школу, яка закріплена за нашею адресою проживання в Україні? Чи право вступу в школу є тільки у першому класі, а далі вже без будь якого пріоритету, тільки у разі наявності вільних місць?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України