Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 28 апреля 2024, вопрос №106946

Стаття 56 наказу 402 МОУ

Вітаю. Роз'ясніть будь ласка суть 56 статті. Чоловік має хронічну виразку і на даний момент повторно (10 місяців тому лікувався стаціонарно) перебуває на лікуванні в лікарні з загостренням цієї хвороби( рецидив виразки ДПК, множинні ( більше 3 шт) нові виразки). В травні потрібно оновити дані в ТЦК. Чи є сенс сподіватись на застосування цієї статті на ВЛК. На протязі якого часу від моменту виписки з лікарні діє ця стаття? Дякую.

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юлія!

    Відповідати на це питання зараз позбавлено сенсу, оскільки в другій декаді травня буде докорінно змінено Розклад хвороб ПпВЛЕ. Зміниться не тільки зміст статтей, але й, можливо, їхня нумерація.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Юлія Клиент 15 дней назад

    Але, припустимо , якби якби чоловік проходив би влк , наприклад в кінці квітня- то можна було б очікувати тимчасову непридатність так як є загостренея хвороби.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Не можна було б нічого очікувати, оскільки висновку ВЛК вже точно не буде до відповідних змін у Розкладі хвороб.

      • Юлія Клиент 15 дней назад
        1. Це типу проходив би влк- і до прийняття змін до 402 наказу" висів би в повітрі" -ні придатний, ні непридатний?
        • Айвазян Юрий Климентьевич

          Типу того. До того ж я не можу гарантувати, що ВЛК надасть тимчасову непридатність. Ви самі розумієте, як все це наразі відбувається.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України