Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 30 апреля 2024, вопрос №107164

Другий вступ на аспірантуру

Доброго дня, вибачаюсь але вирішив ще і сюди сформулювати своє питання. Цікавить питання відсрочки від мобілізації для аспірантів. Ситуація така в жовтні 2021 року я закінчив аспірантуру( але дисертацію не захистив) у тому ж місяці вже не перебуваючи в аспірантурі оформив документ на продовження строку для захисту дисертації ще на 6 місяців, тобто в кінці березня 2022 року повинен був захищатися, але за місяць до цього почалася війна, і я так і не захистив дисертацію. Зараз дізнався що я можу вступити знов в аспірантуру( або поновитися, бо дисципліни які я здавав в аспірантурі мені перезарахують) і продовжити роботу над дисертацією з її подальшим захистом.Моє питання таке, чи буде на мене розповсюджуватися відсрочка від мобілізації у випадку мого так би мовити другого вступу на аспірантуру?

Ответы юристов (1)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Ви не матиме підстави для отримання відстрочки.

    Аспірантитотримують диплом про третій рівень вищої освіти. Диплом про закінчення аспірантури дає можливість захистити науково-кваліфікаційну роботу та одержати переваги на ринку інтелектуальної праці.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України