Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 06 травня 2024, питання №107754

Чи є мої дані в ЄДРВ, Оберіг ітп.

Добрий день неодноразово виїжджав, вїзджав за кордон України під час війни маю з дружиною двох спільних дітей і одну дитину від попереднього шлюбу дружини проживаємо всі разом батько дитини від попереднього шлюбу дружини загинув на війні, ВОД не оновлював, перший раз коли їхав через кордон всі свідоцтва про народження дітей свідоцтво про шлюб свідоцтво про смерть батька дитини фотографували на планшет, останній раз на блокпосту перед кордоном запитали П.І.Б.і дату останній раз як в'їхав на території України, і перевірили в планшеті, питання чи мої дані автоматично попали в базу Оберіг?

Відповіді юристів (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ігоре!

    Це цілком можливо, оскільки до ЄРПВР були підтягнуті усі бази даних, які доступні в Україгні - податкової, прикордонників, актів громадсбкого стану, міграційної служби та багато інших.

    Проте, судячи з інформації, яку Ви надаєте, у Вас є і відстрочка і право на виїзд.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Ігор Клієнт 12 днів тому

      ВОД не оновлював, наразі відстрочки немає але про неї не питали з 18.05.24 будуть вимагати ВОД?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Під час перетинання кордону будуть питати штрих-код. Якщо ще не вклеїли в ТЦК, варто це зробити. Взагалом, у Вас нібито все нормально.

        • Ігор Клієнт 12 днів тому

          А як оновлю дані через електронний кабінет, чи ЦНАП, штрих-коду ,немає а ВОД оновлював як будуть перевіряти чи оновив ВОД?

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Я би на Вашому місці сильно не розраховував на ЕК чи ЦНАП. Першого ще не існує, а другі не знають поки, що вони повинні робити. А потім в обох випадках Вам там штрих-код не проклеють.

            • Ігор Клієнт 12 днів тому

              Пане Юрію дякую за роз'яснення і відповіді справа втому що ТЦК якщо ВЛК проходити на відстрочку то будеш проходить місяць а як на відправку пару годин а зареєстрований в одному місці а проживаю а іншому і будуть "тягнути кота хвіст" можливо буде штраф,хз.?


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України