Задайте вопрос юристу

839 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 23 мая 2024, вопрос №110124

Відстрочка по догляду?

Доброго всім дня.
Обоє батьків інваліди. Мати 2групи (але не потребує догляду), батько 1-ї групи (лежачий). В довідці МСЕК батько потребує постійного догляду, і у мене цей догляд оформлений ще у тому році через Соцзахист. Компенсація призначається.
АЛЕ... В матері я один син, а батько має двох дітей від першого шлюбу.
Як діяти в даній ситуації? В ТЦК данні не оновлював ДУЖЕ давно (тільки приписне є).

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    За пунктом 13 Ви відстрочку не отримаєте, оскільки у батька є ще двоє дітей.

    Можете спробувати оформити за пунктом 9 на підставі постійного догляду, в даному пункті не передбачається доказування інших осіб. Хоча, як буде відбуватись все це у реальності, я Вам відповісти не можу, оскільки поки що немає.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України