Задайте вопрос юристу

840 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 15 июня 2024, вопрос №112580

Подача заяви на відстрочку цінним листом

Доброго вечора!
Мені 25, маю право на відстрочку у зв'язку з навчанням, всі необхідні документи вже на руках. Збираюсь йти змінювати приписне на тимчасовий військовий квиток. Чи варто мені надіслати заяву про вістрочку цінним листом?(розумію, що ТЦК не приймуть заяву або повернуть її через недійсний ВОД) Вказувати в цінному листі адресу ТЦК? Та чи можна йти до ТЦК оновлювати дані після 1-2 дні після відправки цінного листа із заявою із квитанцією, як гарантію що я намагався повідомити ТЦК про підставу відстрочки.
Заяву буду подавати особисто після отримання ВОД, але хвилююсь що після проходження ВЛК дадуть бойову повістку

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вікторе!

    Ви можете зробити все саме у такий спосіб. Проте, повинні розуміти, що відповіді на Ваш лист не отримаєте. Все одно прийдеться подавати заяву до ТЦК.

    Так, можете йти, коли матимете на руках квитанцію та опис вкладення. Все одно немає сенсу чекати, коли ТЦК забере листа. Станом на зараз вони дуже неохоче це роблять та листи повертаються до адресата.

    В листі потрібно вказату адресу ТЦК.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Філіп Клиент 7 дней назад

      Щиро вдячний!

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Прошу, Вікторе!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України