Задайте вопрос юристу

842 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 17 июня 2024, вопрос №112702

Оновлення ВОД не по місцю прописки

Проживаю не за місцем прописки, стою на обліку ТЦК за місцем прописки, оновив дані через Резерв+ і вказав місце фактичного проживання, - повідомлення в застосунку - Зявитися в ТЦК за місцем реєстрації. Повісток не отримував, так як не проживаю уже 10 років за місцем реєстрації.
Питання, я повинен зявитися за місцем прописки в ТЦК, чи за місцем проживання фактично? Здається, відповідно до постанови кабміну від 7 червня, можна звертатись в любий відділ ТЦК, не знімаючись з обліку в старому?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Андрію!

    Якщо Ви отримали повістку у ТЦК за місцем обліку, то до останнього й потрібно з'являтись. Для того, аби уникнути цієї ситуації Вам потрібно було знятись з обліку у ТЦК ще 10 років тому та стати на облік у ТЦК за місцем проживання.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Андрій Клиент 10 дней назад
    Якщо Ви отримали повістку у ТЦК за місцем обліку

    не повістку, а повідомлення в Резерв+

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Якщо повідомлення в Резерв + містить вимогу з'явитись до ТЦК за місцем реєстрації, то до останнього й потрібно з'явитись.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України