Задайте вопрос юристу

854 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Права человека, 20 июля 2024, вопрос №116030

Помогите пожалуйста разобраться с компанией и как правильно действовать

Добрий день.

Виникла ситуація з автопарком БОЛТ. Нещодавно потрапив у ДТП, де на місці вирішили конфлікт з іншим водієм. Людина в'їхала в мій бампер, через що погнулася кришка бампера і відсунулася задня панель. На місці він заплатив мені 12 тисяч гривень, і ми на цьому розійшлися.

Наступного дня приїхав на автопарк показати машину. Перед цим відвідав два СТО, щоб дізнатися вартість ремонту автомобіля. На зустрічі з начальством вони сказали, щоб я віддав їм 12 тисяч гривень і сам відремонтував машину. Пояснили це тим, що машина належить автопарку, отже, гроші за збиток повинні бути у них. Вони обіцяли повернути ці гроші після ремонту.

Я поїхав на СТО, машину відремонтували, але гроші повертати не хочуть. Вони вимагають, щоб я сам оплачував ремонт зі свого карману, а залогову суму у 12 тисяч залишили у себе. Вже два дні вони обіцяють приїхати за машиною "завтра", але не приїжджають. Кажуть, що їхній майстер оцінить, як добре зроблено ремонт, і тоді вирішать, скільки ще я їм повинен. Ситуація виснажує.

На даний момент у них залогова сума в 3 тисячі гривень, моя зарплата за цей тиждень і залог у 12 тисяч за ДТП.

Допоможіть вирішити питання з цими людьми!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 3 0 7 сент. 2024
P2P
Законы 110 0 27 авг. 2024