Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Хозяйственное право, 22 февраля 2020, вопрос №11767

покупець не сплачує за поставлену продукцію

договір складено 10.02 20термін дії до 31 12 20.сторни погодили що олата повина бути здіїснена про тягом 3 банківських днів на22 02 20оплати не було.

Ответы юристов (3)

    Гончаренко Константин
    Общаться в чате Гончаренко Константин 4 года назад

    Юрист, г. Сумы, 5 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня!

    По Вашому питанню повідомляю наступне:

    Вам необхідно надіслати покупцеві письмову вимогу з обгрунтуванням необхідності сплатити борг згідно ст 530 ЦК України, на , яку останній має обгрунтовано відповісти у 7 -ми денний термін з дати отримання(згідно штемпеля поштового) . У разі ненадання відповіді та подальше ігнорування сплати боргу Ви залишаєте за собою право подачі позову до суду "про стягнення боргу" у 30 -ти денний термін.

    До заяви додається: копія вимоги з відміткою про відправлення, докази про відправлення(квитанція поштова) , розрахунок суми боргу копія паспорту та ИНН(РНОКПП) - всі документи у 2 -х екземплярах.

    Категорія справи - Цивільна.

    З повагою,

    Костянтин Гончаренко

    Левченко Ксенія Сергіївна
    Общаться в чате Левченко Ксенія Сергіївна 4 года назад

    Юрист, г. Винница, 16 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня. Поставка продукції регламентувалася накладними, актами прийому передачі? Задукоментовані факти отримання продукції покупцем? Для вичерпної відповіді необхідно відповіді на запитання та проаналізувати договір. Звертайтеся, допоможу.

    Жупинский Николай Андреевич
    Общаться в чате Жупинский Николай Андреевич 4 года назад

    Адвокат, г. Харьков, 25 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Протягом 3 банківських днів з дати поставки продукції, чи з дати виставлення рахунку фактури на оплату? Продукція по договору поставлена?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України