Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 10 сентября 2024, вопрос №119162

Резерв + та бронювання .

Добрий вечір - маю бронювання з перших днів травня 2024 по листопад 2024. Надалі роботодавець планує бронювати через дію і подовжити бронювання на рік .Юрист підприємства відправив документи для внесення в "Оберіг "додаток 5 та інш. На сьогодні замовляючи ВОД через дію там немає ніяких даних окрім ФІО ,ткц приписки ,ІНП.Постало питання продовження бронювання -та є побоювання .що без оновлених не вдасться продовжити бронювання ,на наступний період і роботодавець наполягає на оновленні даних .Питання - якщо Я оновлю дані резерв - чи прийде одразу штраф /повістка ?Повинне підтягнутись теперішнє бронювання ?

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Микола!

    Якщо ТЦК поставив Вас на спеціальний облік та вняі дані про Ваше бронювання до Єдиного реєстру, то останнє повинно підтягнутись у Резерв+.

    Повістки не приходить у Резерв+.

    Щодо штрафу, то останній також не приходить у Резерв+. Для притягнення Вас до відповідальності керівник ТЦК повинен винести постанову, яка розглядається у Вашій присутності. Далі штраф та у разі несплати останнього примусове стягнення виконавчою службою суми штрафу у подвійному розмірі.

    З повагою, адвоат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024