Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 12 сентября 2024, вопрос №119288

Наложили арест на счета за нарушение постороннего лица, подпись поддельная.

Арестованы банковские счета, за административное нарушение которого не совершала. 26.06.2024 в 16:00 была задержана гражданка в районе Рава - Руськой границы, которая не смогла подтвердить свою личность и ,после подписания протокола,была отпущена. 26.06.2024 я выезжала из Ивано - Франковска в сторону Польши, через Рава Руську, но в районе границы была в 21:00, так как билет из Ивано- Франковска был на 18:30. Села в автобус в Ивано франковске, вышла на границе и ехала по Польше. А сегодня пришло виконавче впровадження со штрафом и арестом всех счетов,за административное правонарушение. Что делать и как доказать что это была не я. Подпись на протоколе не моя.

Ответы юристов (13)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Тетяна!

    Звертайтесь до суду та оскаржуйте постанову про притягнення Вас до адмінистративної відповідальності.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Татьяна Клиент 6 дней назад

    Але як довести що то була не я?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      У Вас же є докази того, що Ви не могли фізично у той час перебувати на кордоні, я правильно розумію? Крім того можна провести експертизу підпису на протоколі.

      • Татьяна Клиент 6 дней назад

        Тільки білет, бо я фізично була в автобусі, який виїхав в 18:30 з Івано Франківська і десь о 21:00 був на кордоні. А до того, в 16:00(коли було затримано ту особу) їхала в іншому до Івано Франківська з села Більшівці Івано Франківського району.

        • Айвазян Юрий Климентьевич

          Хтось може це підтвердити?

          • Татьяна Клиент 6 дней назад

            Так, водій автобуса, який знає що я сіла в Івано Франківську, люди які мене проводжали до першого автобуса. Мені дивно що я мушу доводити, а не мені. Для чого прикордонники відпустили особу, яку затримали і записали її ПІБ з її слів,бо вона була без документів? І де особа взяла данні мої? Дуже дивна ситуація

            • Айвазян Юрий Климентьевич

              Ви задаєте мені питання на які я, так само, як і Ви не маю відповіді. Всі ці питання потрібно вирішувати у суді при розгляді справи. Суд за Вашою заявою може витребувати у прикордоної служби всі наявні в них документи з цього приводу, включаючи, можливо, наявні відеозаписи.

    Татьяна Клиент 6 дней назад

    О, велике дякую. Треба почати пошук адвоката з адмістративного права.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Так, Вам потрібен адвокат на місті, який предметно буде займатись Вашою справою та представляти Ваші інтереси у суді. Проте, дійсно, ситуація дуже дивна, бо вищезгадана особа мала всі Ваші персональні дані.

    Татьяна Клиент 6 дней назад
    Як Може Бути так що особа без документів, але з документами що засвідчують особу? Я в шоці
    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Там у дужках написано (згідно форми 1 ДСМ), можливо особа назвала Ваші дані, а прикордонники вже перевірили інформацію по базі ДМС.

    Татьяна Клиент 6 дней назад

    Дуже дивна ситуація. Будемо шукати місцевого адвоката, дякую вам велике за поміч

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Прошу, Тетяна! Бажаю Вам вдачі!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024