Задайте вопрос юристу

859 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Права человека, 25 сентября 2024, вопрос №120004

Копії документів (паспорт та код)

Доброго дня. Так склалося, що я зараз закордоном . Тут я народила дитину, хочу подати документи для отримання допомоги у звʼязку з народженням дитини в Україні , знаю , що відповідна постанова є і я на це маю право. Треба вітравити копії документів (паспорта та кода ) . Переживаю про те, чи дійдуть вони за призначенням . Як мені кращі це зробити, щоб шахраї не змогли використати мої копії . Чи можу я на копії написати «Згідно з оригіналом, копії надані для…..»?Чи як краще то зробити?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дня назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Олександра!

    Так, Ви можете написати на копіях "згідно з оригіналом".

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 2 дня назад

    Юрист, г. Сумы, 31 год опыта

    Вітаю ! Цього Вам ніхто не може гарантувати, але і підстав турбуватися немає, кримінальний закон захищає таємницю поштової кореспонденції. Інше питання, чи буде достатньо тих документів і у такому статусі органу, що їх приймає.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA