Задайте вопрос юристу

861 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 01 октября 2024, вопрос №120426

Як подати на апеляцію.

Навіть незнаю як правильно описати свою проблему.Там того року в вересні місяці мого чоловіка затримали.а верніше загрузили в бус ТЦК.а точніше викрали і завезли в невідомому напрямку.Протягом доби я незнала де мій чоловік знаходиться.Ми найняли адвоката і через 15 діб його випустили.ми відкрили кримінальне провадження проти поліції та проти ТЦК.Чоловікові підробили військовий квиток і ВЛК.Цього року 22 травня нас викликали в ДБР по цій справі в якості свідка.А вже 27 вересня прислали повістку в ДБР в якості підозрюваного.я так розумію що перекваліфілакація повістки була не просто так .Сьогодні коли чоловік поїхав в ДБР його затримали і він отримам ухвалу про застосування запобіжного заходу .тримання під вартою.Зараз знаходиться в СІЗО.Прошу порадити що за чим я маю зробити.щоб подати на апеляцію бо маю тільки 5 днів.Які документи потрібні.Бо на даний час неможу звязатися зі своїм адвокатом.

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 4 дня назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Євгенія!

    Вам потрібен адвокат на місті. Дистанційно та самостійно Ви не зможете вирішити це питання. Необхідно вивчати всі матерали справи. В якості підозрюваємого в чому? Яка стаття?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович 4 дня назад

    Юрист, г. Сумы, 31 год опыта

    Вітаю ! Ви найняли адвоката, який не працює, що заважає найняти іншого?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України