Задайте вопрос юристу

866 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 14 октября 2024, вопрос №121111

Бронь у випадку невчасних оновлених даних

Доброго вечора. 1 жовтня 2024 року вийшло уточнення в постанові №1125 у зв'язку з бронюванням працівників.
Працюю на підприємстві, де мають дати бронь, дані у резерві+ оновлені в серпні місяці, тобто після 16 липня.
В постанові вказано, що бронь від мобілізації не дадуть тим, хто порушив правила обліку, та невчасно оновив дані. Наскільки це правдива інформація, чи дійсно це так? Чи можливо, що просто випишуть штраф за невчасно оновлені дані після 16 липня.

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дня назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Олександре!

    Де Ви це там побачили? Перечитайте вказану Вами постанову тут:

    https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-...

    У пункті 20 постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2024 р. № 650 про "Порядок бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг" зазначено:

    "Військовозобов’язаний не підлягає бронюванню, про що керівнику державного органу, підприємства, установи повідомляється засобами Порталу Дія, у разі:

    відсутності в Реєстрі військовозобов’язаних відомостей про військовозобов’язаного;

    відсутності в Реєстрі військовозобов’язаних відомостей про перебування військовозобов’язаного у трудових відносинах з державним органом, підприємством, установою.".

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України