Задайте вопрос юристу

869 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 21 октября 2024, вопрос №121496

Можу я оскаржити висновок ВЛК або просити пройти ВЛК повторно?

Літом 2024 року пройшов ВЛК і мене визнали придатним без обмежень, хоча я приніс документи що перехворів на вірусний гепатит с. Сказали що докменти старі і обстежувати мене ніхто не буде, Восени пройшов обстеження та виявилось що в мене фіброз печінки 3 ступеню. Можу я оскаржити висновок ВЛК або просити пройти ВЛК повторно?

Ответы юристов (8)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Андрію!

    Звичайно, не тільки можете, але і повинні! Якщо Ви служите, то на підставі медичних документів про обстеження та новий діагноз Ви маєте право написати рапорт до командира вч з проханням направити Вас на повторне ВЛК. За результатами обстеження ВЛК зробить висновок про Вашу придатність до військової служби. Оскаржувати старе ВЛК немає сенсу.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Андрій Клиент 6 дней назад

      Я не служу, до січня в мене бронь. Хочу змінити місце роботи та просто для себе хочу знати я можу написати листа в ТЦК на повторне проходження ВЛК чи що мені робити?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Тут треба дивитись Ваші медичні документи з висновком профільного лікаря та його рекомендаціями. Інакше можна потрапити в халепу у зв'язку з походом до ТЦК.

    Андрій Клиент 6 дней назад

    Як я можу дізнатись 3 ступінь фіброзу це обмеженно придатні чи не придатні?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Я ж пояснив як. Все залежить від наслідків, тому треба аналізувати меддоки.

    Андрій Клиент 6 дней назад

    Кому показати меддоки щоб прояснити?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Тому, хто буде надавати Вам консультацію.

    Андрій Клиент 6 дней назад

    Мені потрібен юрист чи лікар?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Судебные решения 68 1 23 окт. 2024
Официальный блог Юристы.UA 35 0 22 окт. 2024
Событие 55 0 22 окт. 2024
Законы 1924 3 2 окт. 2024