Задайте вопрос юристу

869 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 21 октября 2024, вопрос №121539

Чи можна отримати ВОД без влк якщо заброньований ?

Як правильно отримати ВОД без проходження влк якщо я заброньований !?
В резерві немає ВОС так як я не служив, приписне загублене

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дня назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Костянтине!

    Відповідно до пункту 63 Постанови КМУ №560 від 16.05.2024 року №560 «Порядок проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період»:

    "військовозобов’язані, у яких строк дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період не завершився, на медичний огляд не направляються, крім випадків, коли військовозобов’язані приймаються на військову службу за контрактом".

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Лисак Ангеліна
    Лисак Ангеліна 3 дня назад

    Юрист, г. Киев, 4 года опыта

    Доброго дня, якщо Ви маєте на увазі паперовий, а не електронний ВОД, то, на жаль, без ВЛК ніяк. В паперовому ВОД є графа про Ваш стан здоров'я. Працівники ТЦК можуть її заповнити лише на підставі висновку ВЛК.

    Проте якщо Ви заброньований проходження ВЛК буде повністю безпечним для Вас, без ризиків Вашої мобілізації.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України