Задайте вопрос юристу

869 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 27 октября 2024, вопрос №121852

В січні 2023 року як військовозобрв'язаний пройшов рвйонну ВЛК. Рішення ВЛК - непридатний з виуїїлюченням з військового обліку. В ТЦК повідомили, що в вересні 2023 передано мою медичну справу до обласного ВЛК. До сих пір будь якої інформації по не надходило. В ТЦК рекомендуюсть подати скаргу на дії обласноно ВЛК і хочуть ровторео відправити на проходження районної ВЛК. ЩО робити з цього приводу?

військовозобрв'язаний пройшов рвйонну ВЛК. Рішення ВЛК - непридатний з виуїїлюченням з військового обліку. В ТЦК повідомили, що в вересні 2023 передано мою медичну справу до обласного ВЛК. До сих пір будь якої інформації по не надходило. В ТЦК рекомендуюсть подати скаргу на дії обласноно ВЛК і хочуть ровторео відправити на проходження районної ВЛК. ЩО робити з цього приводу?

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитро!

    іЗі скаргою зрозуміло. Це потрібно було зробити вже давно. При тому, маю сумнів, що до обласної влк.

    З приводу ж проходження повторної ВЛК, то яка є причина для того?

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Судебные решения 68 1 23 окт. 2024
Официальный блог Юристы.UA 35 0 22 окт. 2024
Событие 55 0 22 окт. 2024
Законы 1924 3 2 окт. 2024