Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

22 травня 2020, питання №20158

Перенос засіданя через карантин

Доброго дня. На початку наступного тижня відбудеться суд по цивільній справі. Це вже не перше засіданя, проте вони були перенесені клопотаннями через хворобу і далі через карантин. Чи може Відповідач на засідані оголосити усне клопотання про чергове перенесення дати засідання. Так як через карантин не було можливості отримати правову допомогу та скористатися допомогою юриста. Чи є таке право в цивільних справах у Відповідача та чи може суд відмовити? Як правильно це зробити? Дякую за віповіді.

Відповіді юристів (1)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 3 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Добрий день!

    По Вашому запитанню:

    "Доброго дня. На початку наступного тижня відбудеться суд по цивільній справі. Це вже не перше засіданя, проте вони були перенесені клопотаннями через хворобу і далі через карантин. Чи може Відповідач на засідані оголосити усне клопотання про чергове перенесення дати засідання. Так як через карантин не було можливості отримати правову допомогу та скористатися допомогою юриста. Чи є таке право в цивільних справах у Відповідача та чи може суд відмовити? Як правильно це зробити? Дякую за віповіді"?

    - Можна подати таке клопотання. Суд повинен його задовольнити.

    Успіхів Вам!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України