Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 13 июня 2020, вопрос №21876

Чи варто подавати апеляцію?

Мене зупинив патруль по причині,нібито я перевищив швидкість, хоча в них ні радара ніяких інших доказів порушення не було.Попросили пред'явити документи і вийти із машини,Я виконав їх вимоги,але після перевірки документів, вони заявляють що я маю підозрілий вигляд і проводять до службової машини,де проводять допит з приводу вживання наркотиків,на що я відповідаю ні.В свою чергу, вони "пропонують" проїхати з ними на експертизу,і я погоджуюся, будучи впевненим що аналіз покаже негативний результат.Але аналіз показав позитивний,на підставі чого було складено акт правопорушення. Є якийсь варіант уникнення покарання, тому що я справді вживав наркотики, але за 3 дні до пригоди. І керуючи автомобілем був в тверезому стані,та впевнено керував ним.

Ответы юристов (1)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Здравствуйте!

    По Вашему вопросу:

    "Мене зупинив патруль по причині,нібито я перевищив швидкість, хоча в них ні радара ніяких інших доказів порушення не було.Попросили пред'явити документи і вийти із машини,Я виконав їх вимоги,але після перевірки документів, вони заявляють що я маю підозрілий вигляд і проводять до службової машини,де проводять допит з приводу вживання наркотиків,на що я відповідаю ні.В свою чергу, вони "пропонують" проїхати з ними на експертизу,і я погоджуюся, будучи впевненим що аналіз покаже негативний результат.Але аналіз показав позитивний,на підставі чого було складено акт правопорушення. Є якийсь варіант уникнення покарання, тому що я справді вживав наркотики, але за 3 дні до пригоди. І керуючи автомобілем був в тверезому стані,та впевнено керував ним"?

    - Есть варианты, чтобы избежать привлечения к административной ответственности.

    Для получения полной консультации алгоритма действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України