Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, строительство, 13 ноября 2020, вопрос №32829 150₴

нужна помочь с документами на билборд

1. Есть документ, нужно помочь его грамотно заполнить, дабы в дальнейшем не было. Желательно, расписать что и куда писать.
2. Для полноценной заяви нужна: фотокартку або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів) - это как?

Ответы юристов (12)

    Гончаренко Константин
    16.7%
    Общаться в чате Гончаренко Константин 3 года назад

    Юрист, г. Сумы, 5 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня!

    Вам необхідно подати до місцевої ради органу місцевої ради (відділ, управління ), зокрема:

    • Заяву про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами за встановленою постановою Уряду від 29 грудня 2003 року №2067.
    • фотокартку або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу, та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням.( графічний матеріал, як схему майбутнього кіоску)

    За наявності всіх документів, відомості про заяву у той же день вносяться робочим органом до внутрішнього реєстру заяв та дозволів на розміщення зовнішньої реклами (журналу), який ведеться у довільній формі.

    Робочий орган протягом двох робочих днів з дня реєстрації заяви перевіряє місце розташування рекламного засобу, зазначене у заяві, на предмет надання на заявлене місце зареєстрованого в установленому порядку дозволу за формою згідно з додатком 3 до постанови Уряду від 29 грудня 2003 року №2067. Строк видачі дозволу або надання письмового повідомлення про відмову у його видачі становить 10 робочих днів. У разі прийняття рішення про відмову у видачі дозволу робочий орган надсилає заявникові вмотивовану відповідь із зазначенням підстав, передбачених законом. Така відмова може бути оскаржена до суду.

    1. Видача дозволу погоджується робочим органом з власником місця або уповноваженим ним органом (особою), а також з: Укравтодором або власниками автомобільних доріг та Національною поліцією - у разі розміщення зовнішньої реклами у межах смуги відведення автомобільних доріг.
    2. Дії щодо отримання зазначених погоджень вчиняються робочим органом без залучення заявника протягом строку, встановленого для отримання дозволу. Для здійснення погодження робочий орган не пізніше дня, що настає за днем одержання документів від заявника, надсилає їх копії у паперовому або електронному (шляхом сканування) вигляді уповноваженим органам, та встановлює строк розгляду зазначених документів.
    1. За результатами дозвільної (погоджувальної) процедури, уповноважені органи, надають погодження, які у паперовому або електронному (шляхом сканування) вигляді надсилаються робочому органу.У разі ненадання вищенаведеними органами протягом встановленого строку погоджень вважається, що видачу дозволу погоджено.Під час надання дозволу втручання у форму рекламного засобу та зміст реклами забороняється.Робочий орган протягом не більш як двох робочих днів з дати одержання від органів та осіб, з якими погоджується видача дозволу, подає виконавчому органу ради пропозиції та проект відповідного рішення.Виконавчий орган ради протягом одного робочого дня з дати одержання зазначених пропозицій приймає рішення про надання дозволу або про відмову у його наданні.Дозвіл або відмова у його видачі видається не пізніше ніж протягом наступного робочого дня після прийняття відповідного рішення. Дозвіл надається строком на п'ять років, якщо менший строк не зазначено у заяві. Виданий у встановленому порядку дозвіл є підставою для розміщення зовнішньої реклами та виконання робіт, пов'язаних з розташуванням рекламного засобу.Після розташування рекламного засобу розповсюджувач зовнішньої реклами у п'ятиденний строк зобов'язаний подати робочому органу фотокартку місця розташування рекламного засобу (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів).Плата за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності, встановлюється у порядку, визначеному органами місцевого самоврядування, а місцем, що перебуває у державній або приватній власності, - на договірних засадах з його власником або уповноваженим ним органом (особою). Розмір плати за тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу не може встановлюватися залежно від змісту реклами.У разі зміни містобудівної ситуації, проведення реконструкції, ремонту, будівництва на місці розташування рекламного засобу, які зумовлюють необхідність зміни місця розташування рекламного засобу, робочий орган у семиденний строк письмово повідомляє про це розповсюджувача зовнішньої реклами. У десятиденний строк з початку зміни містобудівної ситуації, реконструкції, ремонту, будівництва робочий орган надає розповсюджувачу зовнішньої реклами інформацію про інше рівноцінне місце. У разі досягнення згоди щодо нового місця розташування рекламного засобу вносяться зміни у дозвіл.Відшкодування витрат, пов'язаних з демонтажем та монтажем рекламного засобу на новому місці, здійснюється відповідно до договору з власником місця розташування рекламного засобу.Плата за надання робочим органом послуг, пов'язаних із зміною місця розташування рекламного засобу, не справляється. Строк дії дозволу продовжується на час, необхідний для вирішення питання про надання рівноцінного місця. Після закінчення реконструкції, ремонту, будівництва на місці розташування рекламного засобу розповсюджувач зовнішньої реклами має пріоритетне право на розташування рекламного засобу на попередньому місці.

    Вам також необхідно мати:

    ФОП або ТОВ.

    1. Договір оренди земельної ділянки під білборд.
    2. Дозволів для білборда, що надається виконавчими органами сільських, селищних, міських рад.
    3. Погодження з Укравтодором/поліцією.

    Заяву заповнюєте на основі тих даних, що у Вас є.

    Майбутнє місце розташування кіоску потрібно чітко фото-фіксувати включно з прилеглою територією та додати фото знімки до заяви , або у вигляді плану -креслення подати з вказанням точних розмірів споруди.

    С уважением,

    Константин Гончаренко

    Кальницкий Георгий  Валериевич
    16.7%
    Общаться в чате Кальницкий Георгий Валериевич 3 года назад

    Юрист, г. Одесса, 32 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Добрый день!

    Чтобы не повторяться (правовые основания коллега уже расписал выше) отвечу коротко:

    1. Есть документ, нужно помочь его грамотно заполнить, дабы в дальнейшем не было. Желательно, расписать что и куда писать. - ПОДГОТОВИТЬ ШАБЛОН ЗАЯВЛЕНИЯ МОГУ ПОМОЧЬ

    2. Для полноценной заяви нужна: фотокартку або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів) - это как? - КОМПЬЮТЕРНЫЙ МАКЕТ ЗАКАЗЫВАЕТЕ У ЛЮБОЙ ДИЗАЙНЕРСКОЙ КОМПАНИИ В ВАШЕМ ГОРОДЕ, КОТОРАЯ ДЕЛАЕТ ПОДОБНЫЕ МАКЕТЫ, ЭТО ЛЕГКО НАХОДИТСЯ, ПОГУГЛИТЕ. САМОМУ НИЧЕГО ВЫДУМЫВАТЬ НЕ НАДО. С ФОТО ЕЩЕ ПРОЩЕ - БЕРЕТЕ ТЕЛЕФОН И ФОТОГРАФИРУЕТЕ МЕСТО ПЛАНИРУЕМОГО РАЗМЕЩЕНИЯ, СБРАСЫВАЕТЕ ИЗОБРАЖЕНИЕ НА КОМП И ПОТОМ ВКЛЕИВАЕТ (КОПИРУЕТЕ) В ТЕКСТ ЗАЯВЛЕНИЯ

    • Общаться в чате Паша Губер Клиент 3 года назад

      1.где будет удобнее это все подготовить?2. фото надо будет ее распечатать, верно?

      • Кальницкий Георгий  Валериевич
        Общаться в чате Кальницкий Георгий Валериевич 3 года назад

        Юрист, г. Одесса, 32 года опыта

        Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

        1.где будет удобнее это все подготовить? - в любой программе, работающей с jpg файлами

        2. фото надо будет ее распечатать, верно? - верно! но не отдельно, а впечатываете в техническом паспорте вывески, который вы оформлятете и прикладываете к вышуказанному заявлению, в специальной рамке. Техпаспорт наружной рекламы Постановой КМУ не предусмотрен, но местными Правилами он предусматривается как необходимый документ, который готовит заявитель, а рабочий орган его утверждает.

        И если вы устанавливаете НОВУЮ опору под билборд, а не пользуетесь уже существующей, то вам дополнительно понадобится еще инженерный расчет для такой опоры, который заказывается у проектной строительной организации

    Костромина Виктория
    Общаться в чате Костромина Виктория 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 19 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Установление билборда (наружной рекламы) относится к рекламной деятельности. Наружная реклама – это реклама, которая размещается на специальных временных и стационарных конструкциях – рекламоносителях, расположенных на открытой местности, а также на внешних поверхностях домов, сооружений, на элементах уличного оборудования, над проезжей частью улиц и дорог.

    Для ведения рекламной деятельности нужно быть должным образом зарегистрированным предпринимателем (юридическим лицом или физическим лицом - предпринимателем) и определить соответствующие виды экономической деятельности.

    Размещение наружной рекламы в населенных пунктах проводится на основании разрешений, предоставляемых исполнительными органами сельских, поселковых, городских советов, а за пределами населенных пунктов – на основании разрешений, предоставляемых областными государственными администрациями, а на территории Автономной Республики Крым – Радой министров Автономной Республики Крым в порядке, установленном этими органами на основании типовых правил, утверждаемых Кабинетом Министров Украины.

    Наружная реклама на территориях, зданиях и сооружениях размещается с согласия их собственников или уполномоченных ими органов (лиц).

    Также для размещения билборда нужно будет заключить соответствующие договоры аренды земельного участка с владельцами или распорядителями земельных участков, где планируется размещение билборда.

    Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2067-2003-%D0%...

    Кальницкий Георгий  Валериевич
    Общаться в чате Кальницкий Георгий Валериевич 3 года назад

    Юрист, г. Одесса, 32 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    В дополнение таки прилагаю общие условия для размещения билборда

    Прежде всего следует отметить, что установка билборда (наружной рекламы) относится к рекламной деятельности. Наружная реклама - это реклама, которая размещается на специальных временных и стационарных конструкциях - рекламоносителях, расположенных на открытой местности, а также на внешних поверхностях домов, сооружений, на элементах уличного оборудования, над проезжей частью улиц и дорог. Для ведения рекламной деятельности нужно быть должным образом зарегистрированным предпринимателем (юридическим лицом или физическим лицом - предпринимателем) и определить соответствующие виды экономической деятельности.

    Размещение наружной рекламы в населенных пунктах проводится на основании разрешений, предоставляемых исполнительными органами сельских, поселковых, городских советов, а за пределами населенных пунктов - на основании разрешений, предоставляемых областными государственными администрациями, а на территории Автономной Республики Крым - Советом министров Автономной Республики Крым в порядке, установленном этими органами на основании типовых правил, утверждаемых Кабинетом Министров Украины.

    Также для размещения билборда нужно будет заключить соответствующие договоры аренды земельного участка с владельцами или распорядителями земельных участков, где планируется размещение билборда.

    Какие документы для получения разрешения нужно подготовить?

    Прежде всего, субъекту хозяйственной деятельности нужно подготовить и представить следующие документы рабочему органу местного совета (отдел, управление и т.п.), в частности:

    Заявление о предоставлении разрешения на размещение наружной рекламы по установленной постановлением Правительства от 29 декабря 2003 №2067.

    фотографию или компьютерный макет места (размером не менее 6 х 9 сантиметров), на котором планируется размещение рекламного средства, и эскиз рекламного средства с конструктивным решением. - КАК ДЕЛАТЬ УЖЕ СКАЗАЛ

    При наличии всех документов, сведения о заявлении в тот же день вносятся рабочим органом к внутреннему реестра заявлений и разрешений на размещение внешней рекламы (журнала), который ведется в произвольной форме.

    Рабочий орган в течение двух рабочих дней со дня регистрации заявления проверяет местоположение рекламного средства, указанное в заявлении, на предмет предоставления на заявленное место зарегистрированного в установленном порядке разрешения по форме согласно приложению 3 к постановлению Правительства от 29 декабря 2003 №2067. Срок выдачи разрешения или предоставления письменного уведомления об отказе в его выдаче составляет 10 рабочих дней. В случае принятия решения об отказе в выдаче разрешения рабочий орган направляет заявителю мотивированный ответ с указанием оснований, предусмотренных законом. Такой отказ может быть обжалован в суд.

    Выдача разрешения соглашается рабочим органом с владельцем места или уполномоченным им органом (лицом), а также с: Укравтодором или владельцами автомобильных дорог и Национальной полицией - в случае размещения внешней рекламы в пределах полосы отвода автомобильных дорог.

    Действия по получению указанных согласований совершаются рабочим органом без привлечения заявителя в течение срока, установленного для получения разрешения. Для осуществления согласования рабочий орган не позднее дня, следующего за днем получения документов от заявителя, направляет их копии в бумажном или электронном (путем сканирования) виде уполномоченным органам, и устанавливает срок рассмотрения указанных документов.

    По результатам разрешительной (согласительной) процедуры, уполномоченные органы, предоставляющие согласования, которые в бумажном или электронном (путем сканирования) виде направляются рабочем органу. В случае непредоставления вышеприведенными органами в течение установленного срока согласований считается, что выдача разрешения погоджено. При предоставлении разрешения вмешательство в форму рекламного средства и содержание рекламы запрещено. Рабочий орган в срок не более двух рабочих дней с даты получения от органов и лиц, с которыми соглашается выдача разрешения, подает исполнительному органу совета предложения и проект соответствующего решения. Исполнительный орган совета в течение одного рабочего дня с даты получения указанных предложений принимает решение о предоставлении разрешения или об отказе в его предоставлении. Разрешение или отказ в его выдаче выдается не позднее чем в течение следующего рабочего дня после принятия соответствующего решения. Разрешение предоставляется сроком на пять лет, если меньший срок не указан в заявлении. Выданный в установленном порядке разрешение является основанием для размещения внешней рекламы и выполнения работ, связанных с расположением рекламного засобу. После расположения рекламного средства распространитель внешней рекламы в пятидневный срок обязан подать рабочему органу фотографию места расположения рекламного средства (размером не менее 6 х 9 сантиметров). - КАК ЕЕ ДЕЛАТЬ УЖЕ УКАЗАЛ. Плата за временное пользование местом расположения рекламных средств, находящимся в коммунальной собственности, устанавливается в порядке, определенном органами местного самоуправления, а местом, находящимся в государственной или частной собственности, - на договорных началах с его собственником или уполномоченным им органом (лицом).

    Размер платы за временное пользование местом расположения рекламного средства не может устанавливаться в зависимости от содержания рекламы. В случае изменения градостроительной ситуации, проведения реконструкции, ремонта, строительства на месте расположения рекламного средства, которые обусловливают необходимость изменения места расположения рекламного средства, рабочий орган в семидневный срок письменно сообщает об этом распространителя внешней рекламы. В десятидневный срок с начала изменения градостроительной ситуации, реконструкции, ремонта, строительства рабочий орган предоставляет распространителю внешней рекламы информацию о другое равноценное место. В случае достижения согласия по новому месту расположения рекламного средства вносятся изменения в РАЗРЕШЕНИЕ. Компенсация расходов, связанных с демонтажем и монтажом рекламного средства на новом месте, осуществляется согласно договору с собственником места расположения рекламного средства. Плата за предоставление рабочим органом услуг, связанных с изменением места расположения рекламного средства, не взимается. Срок действия разрешения продлевается на время, необходимое для решения вопроса о предоставлении равноценного места. После окончания реконструкции, ремонта, строительства на месте расположения рекламного средства распространитель внешней рекламы имеет приоритетное право на размещение рекламного средства на предыдущем месте.

    Мєньков Андрій Васильович
    16.7%
    Общаться в чате Мєньков Андрій Васильович 3 года назад

    Юрист, 18 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Додаток 1 до Типових правил

    Зразок

    Виконавчий комітет ___ міської ради

    ___ р. N ___

    ЗАЯВА про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

    Заявник ___Іваненко Іван Іванович___ (для юридичної особи - повне найменування розповсюджувача зовнішньої ___ реклами, для фізичної особи - прізвище, ім'я та по батькові)

    Адреса заявника ___вул. Шевченка, 10, м. Олександрія, Кіровоградська обл., паспорт громадянина України серія МР № 000, виданий 15.01.2000 року (для юридичної особи - місцезнаходження, для фізичної особи - ___ місце проживання, паспортні дані)

    Ідентифікаційний код юридичної особи або ідентифікаційний номер фізичної особи ___0123456789___

    Телефон (телефакс) ___067-1234567___

    Прошу надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресою ___ просп. Перемоги, м. Олександрія, Кіровоградська обл., ___ (повна адреса місця розташування рекламного засобу)

    строком на ___два роки___ (літерами)

    Перелік документів, що додаються:

    1)фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу,

    2) ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням

    Заявник або уповноважена ним особа

    ___ (підпис)

    ___І.І. Іваненко___ (ініціали та прізвище)

    М. П.

    Як приклад ескіз рекламного засобу (холдера) з конструктивним рішенням

    Мєньков Андрій Васильович
    Общаться в чате Мєньков Андрій Васильович 3 года назад

    Юрист, 18 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации
    Як приклад ескіз рекламного засобу (холдера) з конструктивним рішенням можливо Вам підійдеhttp://forum.rup.com.ua/viewtopic.php?t=1668

    Перелік документів, що додаються:

    1)фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу,

    2) ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням

    Карпенко Андрей Владимирович
    Общаться в чате Карпенко Андрей Владимирович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    1. В заявке указываете свои данные.

    2. Прилагает следующие документы:

    - эскиз места размещения билборда;

    - конструктивное решение;

    - договор аренды земельного участка;

    - согласование с полицией(Если билбард у проезжей части дорог ).

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИПОСТАНОВА

    від 29 грудня 2003 р. № 2067Київ

    Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами

    9. Для одержання дозволу заявник подає робочому органу заяву за формою згідно з додатком 1, до якої додаються:

    фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу, та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням;

    Карпенко Андрей Владимирович
    16.7%
    Общаться в чате Карпенко Андрей Владимирович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Следует придерживаться установленных в законе ограничений, среди которых:

    -наружная реклама должна размещаться с соблюдением требований техники безопасности и с обеспечением видимости дорожных знаков, светофоров, перекрестков, пешеходных переходов, остановок транспорта общего пользования и не воспроизводить изображения дорожных знаков;

    -освещение наружной рекламы не должно ослеплять участников дорожного движения; нижний край наружной рекламы, которая размещается над проезжей частью, в том числе на мостах, эстакадах и тому подобное, должен располагаться на высоте не менее пяти метров от поверхнос­ти дорожного покрытия;

    - вне населенных пунктов на расстоянии менее пяти метров от края проезжей части.

    Адвокат Евгений Александрович
    16.7%
    Общаться в чате Адвокат Евгений Александрович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Здравствуйте!

    "Есть документ, нужно помочь его грамотно заполнить, дабы в дальнейшем не было. Желательно, расписать что и куда писать"?

    - Согласно Ваших данных заполняете все наявные графы.

    " 2. Для полноценной заяви нужна: фотокартку або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів) - это как?

    - Фото делаете на телефон.

    Компьютерный макет нужно заказать у дизайнера.

    Подаєте заяву та документи до неї, а робочий орган місцевого самоуправління буде самостійно погоджувати і отримувати всі необхідні дозволи.

    ЗАТВЕРДЖЕНО

    постановою Кабінету Міністрів України

    від 29 грудня 2003 р. № 2067

    "ТИПОВІ ПРАВИЛА

    розміщення зовнішньої реклами":

    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2067-2003-%D0%...

    "1. Ці Правила регулюють відносини, що виникають у зв'язку з розміщенням зовнішньої реклами у населених пунктах, та визначають порядок надання дозволів на розміщення такої реклами".

    "5. Для регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами сільська, селищна, міська рада може утворювати відділ, управління, інший виконавчий орган або покладати відповідні функції на існуючий відділ, управління (далі - робочий орган). Робочий орган не вправі подавати заяву та одержувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

    У процесі регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами робочим органом залучаються на громадських засадах представники галузевих рад підприємців, об'єднань громадян та об'єднань підприємств, які провадять діяльність у сфері реклами".

    "6. До повноважень робочого органу належать:

    розгляд заяв розповсюджувачів зовнішньої реклами на надання дозволу, внесення змін у дозвіл, переоформлення дозволу та продовження строку його дії;

    надання у разі потреби розповсюджувачам зовнішньої реклами архітектурно-планувальних завдань на опрацювання проектно-технічної документації для розташування складних (дахових) рекламних засобів;

    прийняття рішення про встановлення пріоритету заявника на місце розташування рекламного засобу, продовження строку, на який встановлено зазначений пріоритет, або про відмову в установленні такого пріоритету;

    підготовка проекту рішення виконавчого органу ради щодо надання дозволу (у тому числі погодження з органами та особами, зазначеними у пункті 16 цих Правил) чи про відмову у його наданні;

    видача дозволу на підставі рішення виконавчого органу ради;

    ведення інформаційного банку даних місць розташування рекламних засобів, плану їх розміщення та надання в установленому порядку інформації для оновлення даних містобудівного кадастру населених пунктів;

    подання територіальним органам спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у сфері захисту прав споживачів в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі матеріалів про порушення порядку розповсюдження та розміщення реклами;

    підготовка і подання виконавчому органу ради пропозицій щодо розмірів плати за надання послуг робочим органом на підставі калькуляції витрат для прийняття відповідного рішення.

    Робочий орган здійснює інші повноваження відповідно до законодавства".

    "9. Для одержання дозволу заявник подає робочому органу заяву за формою згідно з додатком 1, до якої додаються:

    фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менш як 6 х 9 сантиметрів), на якому планується розташування рекламного засобу, та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням;".

    "10. За наявності документів, передбачених пунктом 9 цих Правил, відомості про заяву у той же день вносяться робочим органом до внутрішнього реєстру заяв та дозволів на розміщення зовнішньої реклами (журналу), який ведеться у довільній формі.

    Робочий орган протягом двох робочих днів з дня реєстрації заяви перевіряє місце розташування рекламного засобу, зазначене у заяві, на предмет надання на заявлене місце зареєстрованого в установленому порядку дозволу за формою згідно з додатком 3.

    У разі прийняття рішення про відмову у видачі дозволу робочий орган надсилає заявникові вмотивовану відповідь із зазначенням підстав, передбачених законом.

    Строк видачі дозволу або надання письмового повідомлення про відмову у його видачі становить 10 робочих днів".

    "16. Видача дозволу погоджується робочим органом з власником місця або уповноваженим ним органом (особою), а також з:

    Мінкультури - у разі розміщення зовнішньої реклами на пам’ятках національного значення, в межах зон охорони цих пам’яток, історичних ареалів населених місць;

    органом виконавчої влади Автономної Республіки Крим, обласною, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями - у разі розміщення зовнішньої реклами на пам’ятках місцевого значення, а також в межах зон охорони цих пам’яток;

    утримувачем інженерних комунікацій - у разі розміщення зовнішньої реклами в межах охоронних зон цих комунікацій;

    Укравтодором або власниками автомобільних доріг та Національною поліцією - у разі розміщення зовнішньої реклами у межах смуги відведення автомобільних доріг.

    Перелік органів та осіб, з якими погоджується видача дозволу, є вичерпним.

    Дії щодо отримання зазначених погоджень вчиняються робочим органом без залучення заявника протягом строку, встановленого для отримання дозволу.

    Для здійснення погодження робочий орган не пізніше дня, що настає за днем одержання документів від заявника, надсилає їх копії у паперовому або електронному (шляхом сканування) вигляді органам, зазначеним в абзацах першому - п’ятому цього пункту, та встановлює строк розгляду зазначених документів.

    За результатами дозвільної (погоджувальної) процедури органи, зазначені в абзацах першому - п’ятому цього пункту, надають погодження, які у паперовому або електронному (шляхом сканування) вигляді надсилаються робочому органу.

    У разі ненадання органами, зазначеними в абзацах першому - п’ятому цього пункту, протягом встановленого строку погоджень вважається, що видачу дозволу погоджено".

    Всего доброго!

    Удачи Вам!

    Савченко Олександр
    16.7%
    Общаться в чате Савченко Олександр 3 года назад

    Юрист, г. Чернигов, 9 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    1) Есть документ, нужно помочь его грамотно заполнить, дабы в дальнейшем не было. Желательно, расписать что и куда писать.

    ЗАЯВА про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

    Заявник: Іванов Іван Іванович

    Адреса заявника: 93100, Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. Європейська, 42, паспорт серія ЕК 152444 від 01.01.2000р. виданий Лисичанським відділом РВ УМВС в Луганській обл.

    Ідентифікаційний код юридичної особи або ідентифікаційний номер фізичної особи: 100121254

    Телефон (телефакс): (095) 1215474

    банківські реквізити: р/р 1254789210 в АБ «Укргазбанк», МФО 320479

    Прошу надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами: біллборд односторонній, площа горизонтальної проєкції рекламної конструкції - 9м2, площа рекламної поверхні – 18м2, без освітлення(вид рекламної конструкції та її технічні характеристики) за адресою: Луганська обл., м. Лисичанськ, вул. ім. В. Сосюри район будинку, 245 (повна адреса місця розташування рекламного засобу)

    строком на: п’ять років

    Перелік документів, що додаються:

    1.Фотокартка або комп’ютерний макет місця (розміром не менше ніж 6х9 см) на якому планується розміщення рекламного засобу; (2 екз.)

    2. Ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням (ЕП). У складі ЕП повинен бути топогеодезичний знімок місцевості (М 1:500) з прив’язкою місця розташування рекламного засобу. (2 екз).


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України