Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Права человека, 01 декабря 2020, вопрос №34106

Потрібна порада. Дуже велике дякую за допомогу.

Ми законо перекрили дорогу в житловій зоні стоять знаки 3.2 . Ніхто не звертає увагу і пробки в дворі роблять людей ніхто не пропускав перевищення швидкості короче повний хаус був боролися рік з порушниками допомогло тільки перекриття дороги узгодити з всіма органами (мерія жек поліція дорожня служба ) всі дали добро і самі нам перекрили проїзд . Підїхати є з всіх сторін зроблено все грамотно і продумано. З сусідніх будинків збирають підписи і хочуть знову відкрити проїзд. Для сусідніх будинків перекриття не має ніякого відношення так як в них є проїзд з 2 сторін і взагалі те що перекрили ми їм ніяк не заважає. Що можна зробити щоб по закону їх вгамувати??? Велике дякую за інформацію.
На фото де перекрито

Ответы юристов (1)

    Марусяк Андрій Романович
    Марусяк Андрій Романович 3 года назад

    Адвокат, г. Харьков, 7 лет опыта

    Для сусідніх будинків перекриття не має ніякого відношення так як в них є проїзд з 2 сторін і взагалі те що перекрили ми їм ніяк не заважає. Що можна зробити щоб по закону їх вгамувати???

    Доброго дня! Це право ваших сусідів на щадоволення своїх потреб. Ви законно ніяк не можете їх зупинити. Чекайте результатів, якщо сусідам відмовлять, то добре, якщо погодять відкриття проїзду - розпочинайте процес заново.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України