Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Соціальне забезпечення, 19 грудня 2020, питання №35161

Маю я право на житло маючи статус дитини позбавленої батьківського піклування, якщо я заміжня і маю 2 неповнолітніх дітей?

Доброго дня, я Кучеренко Анастасія Ігорівна, 13.05.1993 року народження. Хочу дізнатися чи маю я право на житло маючи статус дитини позбавленої батьківського піклування, якщо на данний час я заміжня, маю двох неповнолітніх дітей, і якщо маю таке право, то підскажіть будь-ласка, можливо мені отримати бажане? З 2012 року поставлена на чергу на отримання житла в Мурафській сільській раді.
За цей час з 2012 року по цей рік я так і не була забезпечена житлом, хоть і зверталася і до сільського голови, і в Харківську обласну адміністрацію, і на гарячу лінію - все марно. Я дуже надіюсь на Вашу допомогу.
Моє дівоче прізвище - Возбранна Анастасія Ігорівна.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України