Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 05 февраля 2021, вопрос №37611

Арешт автомобіля - експертиза

Доброго дня!!!
20.06.2020 зупинила патрульна поліція, .... Машину забрали на експертизу та відкрили кримінальне провадження за ознаками зміни номеру шасі
30.06.2020 - суд наклав на авто арешт.
14.12.2020 постанова про закриття кримінального провадження у зв'язку з відсутністю складу кримінального правопорушення!
30.12.2020 - суд арешт сказував та забовязав повернути мені авто , свідоцтво про реєстрацію та ключі,,,
Зразу після рішення я пішов в поліцію з постановою суда,,,, проходить вже місяць а в поліції тягнуть час!!! Відкладають на потім,,, а машина стоїть , підлягає корозії,,, куди я можу звернутися???

Ответы юристов (2)

    Пользователь не активен
    Общаться в чате Пользователь не активен 3 года назад

    Адвокат, 5 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Добрий день! Письмово звернутися до відділу поліції з судовим рішенням.Якщо результат буде відсутній.

    Надалі, в порядку ст 303 КПК України звернутись до суду, або з заявою про факт вчинення ст 382 ККУ(невиконання судового рішення) звернутись до ДБР.

    Якщо залишились питання-звертайтесь через мій профіль.

    Сергеев Артем
    Общаться в чате Сергеев Артем 3 года назад

    Юрист, г. Харьков, 24 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    За описаним Вами обставин вбачається склад кримінального правопорушення. Потрібно звертатися до ДБР. Результат розгляду Вашої заяви залежить від якості складених документів (заяви, пояснень). Необхідно детально викласти обставини в заяві та поясненні з урахуванням кваліфікуючих ознак кримінального правопорушення, що б не було можливості трактувати зміст інакше. Протягом доби повинні внести в ЕРДР (відкрити кримінальне провадження), в іншому випадку оскаржити невнесення до слідчого судді.

    Якщо є питання або потрібна допомога – звертайтесь (Зворотній зв'язок на e-mail, WhatsApp, Viber, Telegram).


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України