Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Хозяйственное право, 23 февраля 2021, вопрос №38552

Обслуговуючий кооператив не хоче заключати договір про надання комунальніх послуг з власником квартири, але не членом кооперативу.

Обслуговуючий кооператив не хоче заключати договір про надання комунальніх послуг з власником квартири, але не членом кооперативу.
Купили квартиру в ОК ЖБК і вважали, що ми автоматично стали членами кооперативу. Платили комунальні послуги. Коли виникли притензії до якості цих послуг, звернулись в ОК ЖБК за роз`ясненнями. Отримали відповідь, що ми не члени кооперативу і в нас немає права навідь на інформацію. На прохання заключити з нами договір, згідно Закону про кооперацію 1087-IV стаття 24 нас ігнорують ,а борги нараховують. Які у нас є правові вважелі впливу на ОК ЖБК, крім суду?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України