Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 05 апреля 2021, вопрос №40686

Как добиться от судьи ухвалы



Доброго дня, скажіть будь ласка, є таке питання: протягом якого часу засуджений має отримати на руки копію вироку, і за який час суддя має викласти ухвалу в єдиному судовому реєстрі ? 2 березня відбувся суд, а ухвала суду тримання під вартою була до 3 квітня, і вироку суду ні на руках у засудженого ні в єдиному судовому реєстрі немає. Помічник судді не знає точно, але казав що до кінця березня засуджений отримає рішення. Куди скаржитися , щоб отримати рішення суду? Просто засуджений підлягає під амністію, а через те, що не має вироку суду, то ми не можемо подати клопотання на амністію.

Ответы юристов (1)

    Ткаченко Святослав Миколайович
    Общаться в чате Ткаченко Святослав Миколайович 2 года назад

    Адвокат, г. Днепр, 11 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Зверніть увагу :

    https://zib.com.ua/ua/pda/146882.html

    Треба, щоб обвинувачений ознайомився з матеріалами судової справи. Там повинен бути вирок в повному обсязі.

    Також можна подати скаргу до ВРП на суддю, так як тривалий час обвинувачений не має можливості реалізувати свої права на ознайомлення з повним текстом вироку.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України