Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 07 апреля 2021, вопрос №40823

Потрібна допомого підкажіть як вирішити проблему

Доброго дня . В мій будинок заліз дуже хороший знайомий через вікно поки небуло нікого дома і взяв рюкзак з документами і старим телефоном . Приїхала поліція написали заяву і зразу цей знайомий приніс все те що взяв . Поліція відкрила протів нього кримінальну справу хоча я до нього немаю притензій і ми приснились . Як зробити щоб його непосадили в тюрму.
Допоможіть

Ответы юристов (2)

    Ткаченко Святослав Миколайович

    Як варіант, пропоную:

    Ознайомлення з матеріалами кримінального провадження, а саме здійснити фото всіх сторінок.

    Потім підготувати та подати до слідчого клопотання про закриття кримінального провадження в порядку ст. 284 КПК України.

    Василь Клиент 3 года назад
    Доброго дня . А хто мені дасть ознайомитись зі справою і зробити фото того що вони там пишуть ?

Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України