Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 10 апреля 2021, вопрос №40944

Як мені допоможе ст 284 КПК якщо поліція нехоче віддавати і закривати справу

Що нам робити як вийти з цеї ситуації поліція каже що все буде добре нічого небуде бо раніше небуло судимості і нічого подібного але це вони всім так кажуть і ст185 ч3 передбачає тільки тюрму . Як закрити справу ? Допоможіть .

Ответы юристов (2)

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 3 года назад

    Адвокат, 5 лет опыта

    Общаться в чате

    добрий день , дана стаття не передбачає закриття кримінального провадження за заявою

    в даному випадку під час досудового розслідування( або під час підготовчого судового засідання ) мають бути зібрані певні документи та вчинені відповідні дії з боку підозрюваного ( обвинуваченого ) для того щоб під час розгляду справи у суді обвинуваченого було призначено умовне покарання .

    У разі потреби більш детальної консультації -звертайтесь через мій профіль .

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    "...Що нам робити як вийти з цеї ситуації поліція каже що все буде добре нічого небуде бо раніше небуло судимості і нічого подібного але це вони всім так кажуть і ст185 ч3 передбачає тільки тюрму. Як закрити справу"?

    Нужно знать все обстоятельства дела.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України