Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 04 мая 2021, вопрос №41939

Терміни видалення з АВСП запису?

Майно(телефон )у виконавця.Які тепер терміни щоб його реалізували чи як?Головне щоб видалили зАВСП запис бо вже три місяці і ніяких дій неможливо зробити.Якісь є в них терміни чи коли придумають тоді видалять?

Ответы юристов (2)

    Лой Олег  Миколайович

    Добрий день.

    Запис з АСВП може бути видалений в разі винесення державним/приватним виконавцем постанови про повернення виконавчого документа стягувачу (певні норми ст.37 ЗУ Про виконавче провадження), постанови про закінчення виконавчого провадження (ст.39 ЗУ Про виконавче провадження), постанови про повернення виконавчого документу стягувачу без прийняття до виконання (ст.5 Про виконавче провадження, якщо є ухвала суду про скасування постанови про відкриття виконавчого провадження).

    В день винесення одної з вищевказаних постанов і буде видалено запис з АСВП.

    Жупинский Николай Андреевич

    Майно(телефон )у виконавця.Які тепер терміни щоб його реалізували чи як?Головне щоб видалили зАВСП запис бо вже три місяці і ніяких дій неможливо зробити.Якісь є в них терміни чи коли придумають тоді видалять?

    З АСВП записи не видаляються, а робиться відмітка про закриття чи закінчення виконавчого провадження. Я так розумію, що Вам заважають відомості про Вас в реєстрі боржників, при яких дійсно багато обмежень на вчинення дій щодо придбання та відчуження майна. З реєстру боржників Ви будете видалені тільки і після погашення боргу та закінчення виконавчого провадження.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України