Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 12 мая 2021, вопрос №42266

Моего 17 го сина хочють вести на поліграф по тій причині що в будинку який ограбованно знайшли один відбиток його пальця а в тому будинку він не перебував уже 2роки що нам робити

Що нам робити?сину17рлків його хочють вести на поліграф по ділу крадіжки.В тому будинку він був в останні 2 роки тому але поліція ніби знайшла там один відбиток його пальця.Можу я як мати не дать згоду?підкажіть що робити?

Ответы юристов (2)

    Адвокат Евгений Александрович
    Общаться в чате Адвокат Евгений Александрович 2 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Здравствуйте!

    "Що нам робити?сину17рлків його хочють вести на поліграф по ділу крадіжки.В тому будинку він був в останні 2 роки тому але поліція ніби знайшла там один відбиток його пальця.Можу я як мати не дать згоду?підкажіть що робити"?

    - Он имеет право отказаться от проведения судебно-психологической экспертизы с применением компьютерного полиграфа.

    При наличии вопросов обращайтесь индивидуально через Звернутися.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!

    Босак Назар Орестович
    Общаться в чате Босак Назар Орестович 2 года назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня. Один відбиток пальця-це мала доказова база. Але якщо поліція знайде інші докази на користь його вини, то його можуть засудити.

    Ви можете звертатись до мене для надання ряду додаткових правових послуг з цього питання.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України