Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 08 июля 2021, вопрос №44757

Порушення трудового законодавства.

Добрий день
Я, військову службу за контрактом з 27.04.2021 року. До цього часу я був офіційно працевлаштованим у ТОВ ''Кромберг Енд Шуберт Україна ЖУ'' з 8 лютого 2021 року.
Військкомат у м. Житомирі повідомив мені, що я зможу при проходженні військової служби отримувати заробітню плату з попереднього офіційного місця працевлаштування,і в одночасно я не звільнений, ні яких документів про звільнення я не отримував. Так, мною було надіслано їм контракт, завірений мокрими печатками. На дату, коли усім працівникам цього підприємства було зараховано виплату заробітної плати, я нічого не отримав. Наступного дня, я звернувся по телефону, але за два дні відповіді я не отримав, а лише повідомили, що не впевнені, що вони розмовляють з їх працівником та порадили чи офіційного листа направити, чи з'явитися особисто. Текст мого рекомендованого листа, що було надіслано 14 червня 2021 року Укрпоштою додаю. А також прикріпляю, підтверджуючі квитанції про направлення та отримання ними мого листа 17 червня 2021 року за підписом ''Нонік''. Станом на сьогодні на телефонні дзвінки не відповідають, лист-відповідь я від товариства теж не отримав.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України