Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 25 июля 2021, вопрос №45774 100₴

получение справки от МО

Где и как получить справку о зарплате военнослужащего (офицера) для получения пенсии в период с 1983 по 1996 год?

Ответы юристов (4)

    Винограденко Антон Анатолійович
    100%

    Доброго дня! Вам необхідно звернутися з відповідним запитом про надання довідки про заробітню плату (грошове забезпечення) за період служби з 1983 по 1996 року до Галузевого державного архіву Міністерства оборони України (https://www.mil.gov.ua/zvernennya-gromadyan/galuze...):

    Графік роботи:понеділок—п’ятниця з 9.00 до 18.00, обідня перерва з 13.00 до 13.45, остання п'ятниця місяця - санітарний день.

    Прийом запитів (заяв):понеділок, середа з 10.00 до 16.30.

    Видача підготовлених інформаційних документів:

    понеділок—четвер з 10 до 16.30, п’ятниця з 10 до 13.00.

    Графік роботи читального залу: понеділок, середа з 9.30 до 16.30,

    вівторок з 13.45 до 16.30, п’ятниця з 9.30 до 12.45, четвер — не працює.Адреса архіву: 02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 16.

    Транспорт: станція метро «Червоний хутір», автобуси №№ 51, 63,

    зупинка «вул. Старобориспільська»Тел./факс +38 (044) 566-33-47Тел.+38 (044) 566-15-84

    Електронна адреса: gdamou@post.mil.gov.ua

    Карпенко Андрей Владимирович

    Добрий вечір!

    Галузевий державний архів Міністерства оборони України

    https://www.mil.gov.ua/zvernennya-gromadyan/galuze...

    Соціально-правові запити

    Запити соціально-правового характеру ‒ це запити фізичної або юридичної особи, пов’язані із соціальним захистом, спрямовані на забезпечення їх законних прав та інтересів, у тому числі пенсійне забезпечення та отримання пільг і компенсацій відповідно до законодавства та міжнародних зобов’язань України.

    Надання архівних довідок, копій або витягів на запити фізичних та юридичних осіб, необхідних для соціального захисту громадян, здійснюється архівом безоплатно. Запити виконуються у місячний термін.

    У зв’язку із завантаженістю Галузевого державного архіву Міністерства оборони України черезнадходження значної кількості запитів на інформаціюз питань соціально-правового характеру терміни виконання архівних довідок можуть збільшуватися до 45 календарних днів.

    Архів надає довідки з питань проходження військової служби, підтвердження стажу роботи, навчання у військових закладах, перебування у військово-лікувальних установах, участі у бойових діях (миротворчих операціях) на територіях інших країн, участі у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, участі у заходах по розмінуванню території (очищенню від вибухонебезпечних предметів), а також довідки про грошове забезпечення військовослужбовців, заробітну плату працівників та з інших питань, які стосуються профілю архіву.

    Переважну більшість складають довідки про нарахування заробітної плати та грошового забезпечення, про підтвердження навчання у військових навчальних закладах та достовірності видачі дипломів, участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

    Довідки надаються на підставі інформації, що міститься в документах архівних фондів відповідних військових частин (установ), підприємств, учбових закладів.

    До архіву можуть надходити запити, що не відповідають його профілю і передбачають пересилання за місцем зберігання затребуваних документів або надання архівом відповідних рекомендацій заявникові.

    Сайт: https://www.mil.gov.ua/zvernennya-gromadyan/galuze...

    На цьому сайті зразки запитів.

    Гончаренко Константин

    Доброго дня!

    Повідомляю наступне:

    Необхідно звернутися до

    Галузевого державного архіву Міністерства оборони України з письмовим запитом на видачу довідки з архівної справи військовослужбовця за вказаний період часу.

    Вам мають надати виписку чи витяг з данними.

    З повагою,

    Костянтин Гончаренко

    Костромина Виктория

    зверніться до Галузевого державного архіву Міністерства оборони України

    Графік роботи:понеділок—п’ятниця з 9.00 до 18.00, обідня перерва з 13.00 до 13.45, остання п'ятниця місяця - санітарний день.

    Прийом запитів (заяв):понеділок, середа з 10.00 до 16.30.

    Видача підготовлених інформаційних документів:

    понеділок—четвер з 10 до 16.30, п’ятниця з 10 до 13.00.

    Графік роботи читального залу: понеділок, середа з 9.30 до 16.30,

    вівторок з 13.45 до 16.30, п’ятниця з 9.30 до 12.45, четвер — не працює.Адреса архіву:02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 16.

    Транспорт: станція метро «Червоний хутір», автобуси №№ 51, 63,

    зупинка «вул. Старобориспільська»Тел./факс +38 (044) 566-33-47 Тел.+38 (044) 566-15-84

    Електронна адреса: gdamou@post.mil.gov.ua

    До уваги користувачів та відвідувачів!

    1. Подання заяв, запитів фізичними та юридичними особами щодо отримання архівних довідок може здійснюватися особисто заявником у приміщенні Галузевого державного архіву Міністерства оборони України та/або шляхом пересилання поштових відправлень, у тому числі і засобами електронної пошти на адресу: gdamou@post.mil.gov.ua

    Важлива інформація:

    у зв’язку з випадками затримки від 1 до 3 діб надходження електронних заяв, запитів, особливо з електронної поштової скриньки gmail.com., причиною чого є політика адміністрування сервісу GoogIe, в тому числі перевірка електронних відправлень на СПАМ та НЕБЕЗПЕЧНІ ВІРУСИ, рекомендуємо дублювати направлення електронних листів або здійснювати їх надсилання з інших поштових сервісів − ukr.net, mail.ua.

    2. З червня 2021 року читальні зали Галузевого державного архіву Міністерства оборони України, Львівського та Одеського територіальних архівних відділів працюють у штатному режимі.

    Запис на відвідування читального залу можна здійснити за зверненням на поштову чи електронну адресу або за телефоном.

    Вхід користувачів до читального залу дозволено тільки в масках (респіраторах), захисних рукавичках.

    3. Приймання архівних документів на зберігання здійснюється тільки від військових частин (установ), підприємств, організацій, які розформовані, підлягають розформуванню або перебувають в процесі ліквідації.

    https://www.mil.gov.ua/zvernennya-gromadyan/galuze...


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України