Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Исполнительное производство, 26 июля 2021, вопрос №45811

Як виселити особу з агресивною собакою із помешкання?

Доброго дня. Прошу надати консультацію щодо наступного питання.
Нещодавно було придбане арештоване майно - квартира через СЕТАМ (OpenMarket). У квартирі ніхто не зареєстрований. Суд відбувся, право власності і всі необхідні юридичні документи на квартиру є в наявності, однак у помешкання заселитися я не маю змоги. У квартирі наразі безпідставно проживає чоловік разом із агресивною собакою бійцівської породи. Доступу до вже моєї квартири він ненадає, прохання добровільно виселитися ігнорує. Самотужки вільно потрапити до помешкання я не можу, оскільки у квартирі 24/7 перебуває агресивна собака, яка гарчить, кидається по ту сторону дверей. Варіант "підчекати" не підходить, оскільки ця особа залишає собаку в квартирі, коли йде у справах.
Підкажіть, будь ласка, як у правовому полі можливо виселити особу із агресивною собакою, яка безпідставно перебуває у моїй квартирі. Не маю на меті порушувати закон, і хотілось би зберегти життя тварині.
Дякую!

Ответы юристов (2)

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 2 года назад

    Адвокат, 5 лет опыта

    Общаться в чате

    Добрий день , викликайте поліцію і з заявою про те , що у вашому помешканні перебуває невстановлена особа.

    По приїзду поліції , надайте співробітникам правовстановлюючі документи на квартиру , а також надайте свій паспорт для вашої ідентифицікаціі .

    Після цього , особа що проживає у квартирі буде змушена відкрити двері співробітникам поліції та поспілкуватись с поліцією . У особи не має відповідних документів -тому вона буде змушена покинути квартиру

    Надалі , при співробітниках поліції особа разом із собакою залишить помешкання

    Саме у цей час коли особа буде збирати речі і т..д. Викликайте осіб що ОДРАЗУ поміняють вам замок на вхідних дверях цієї квартири.

    • Таїсія Клиент 2 года назад

      Щиро дякую за відповідь!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України